Paulaa
Początkujący

Liczba postów: 18
Tamagotchi: v3,v4,v4.5,v5,music star,hexagonthi
GP: 41 GP
|
Ja i Alyson (cz.1)
Raz gdy szłam do sklepu, spotkałam moją koleżankę Alyson. Zaczęłyśmy rozmawiać.
[...]
-A może urządźmy nockę u ciebie?
-Wiesz... ok! Zaprosimy Simona i będzie super!
Wtedy wkroczyłam do sklepu i poczułam zapach świeżo upieczonych bułek. Od razu mnie tam zaciągnęło.
-Były bułki, musiała być i nutella.-pomyślałam i jak szalona pognałam w kierunku stoiska. Padały na mnie dziwne spojrzenia. W końcu zorientowałam się, że przewróciłam dziecko jakiejś pani. Zrobiłam się taka czerwona, że postanowiłam wynagrodzić to. Pobiegłam do domu. Od razu siadłam przy komputerze i zaprosiłam Simona. Moją miłość od 6 klasy podstawówki. Zgodził się, a ja zamilkłam.
...
Dzień nocowania. Około 20:00. Serce mi waliło jakby miało zaraz eksplodować. Pierwsze pukanie do drzwi. Alyson.
-Hej!
-Hej, Simon już jest?
W chwili Simon pojawił się tuż za nią. Ulokowaliśmy się w salonie. Udałam się do kuchni po przekąski. Zerkam, a tu Alyson całuję Simona. Gwałtownie poszłam schować się w kąt mojego pokoju płakać. Zostałam tak zraniona, że przysięgłam sobie, iż nigdy więcej nie zaufam Alyson... 'Jak mogła mnie tak zdradzić?!'- zadawałam sobie to pytanie cały czas. Nie mogłam dojść do żadnego wniosku. Alyson przyszła do mnie i wyjaśniła mi wszystko. Plan przebiegał mniej więcej tak: zaczęli rozmawiać, doszli do tematu o miłości, a on ją pocałował. Nie wierzyłam jej. Wróciłam do salonu jakby nigdy nic. Było trochę nudy i zasnęłam. Obudziliśmy się wszyscy ok. 11:00 z tego co wiem. Alyson poszła do domu, a ja odprowadziłam Simona, gdyż mnie o to prosił. Szliśmy chodnikiem, i on tak nagle wyznał mi miłość i mnie pocałował. Czułam się jak w siódmym niebie. Odszedł do domu, i ja też. Obiecałam se, że nikomu nie pisnę ani słowa o tym. I tak zakończył się kolejny rozdział mojego życia.
Cz. 2 we wtorek
I  converse.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-09-2011 13:59 przez Paulaa.)
|
|
| 03-09-2011 22:33 |
|
mijam
Użytkownik

Liczba postów: 205
Tamagotchi: nie mieszczą się XDD
GP: 212 GP
|
RE: Ja i Alyson (cz.1)
Ogarniam trochę, musiałam przeczytać dwa razy bo nie zrozumiałam  Pierwsza część jest zupełnie bez _sensu. Po pierwsze, co ma nutella do świeżych bułek, przydało by się trochę więcej opisów C: Czy to gdzie stali, czy jak wyglądał salon albo jak wyglądała osoba której imienia nie znamy. Ni i jakiś wstęp bo tak trochę nie wiadomo o co kaman... I coś zupełnie bez sensu.
"przewróciłam dziecko jakiejś pani. Zrobiłam się taka czerwona, że postanowiłam wynagrodzić to. Pobiegłam do domu. Od razu siadłam przy komputerze i zaprosiłam Simona"
XDD??? Wytłumacz mi to. ( Prawie zabiłam matkę, aby się nie gniewała poszłam na piwo...") No i wszystko dzieje się ZA SZYBKO!!! :cc
Sądzę że to już wszystko C:
~Mijam
// I.
Cause I love my Jazz...hot!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-09-2011 13:00 przez Inka.)
|
|
| 03-09-2011 23:53 |
|
Scalee
Mad Hatter

Liczba postów: 1,875
Tamagotchi: v3, v4, v4.5, v5, v5.5, v6, v6, iD L
GP: 2,935 GP
|
Akcja zdecydowanie za szybko się toczy. I w ogóle trochę niezrozumiałe.
Głęboko pod ziemią sączą się strumienie ciemnej wody.
Głęboko w ludzkiej duszy pulsują potężne strumienie tęsknoty i pragnienia, miłości, nienawiści i rozpaczy.
Nikt nie zna ukrytych podziemnych wód.
Nikt nie umie czytać w ukrytych myślach człowieka.
Mimo to one istnieją. Złożone w najgłębszych tajnikach duszy.
~SoLL~
|
|
| 04-09-2011 08:05 |
|
Scalee
Mad Hatter

Liczba postów: 1,875
Tamagotchi: v3, v4, v4.5, v5, v5.5, v6, v6, iD L
GP: 2,935 GP
|
Jak na a 12-latkę, to idzie ci wręcz fatalnie.
Głęboko pod ziemią sączą się strumienie ciemnej wody.
Głęboko w ludzkiej duszy pulsują potężne strumienie tęsknoty i pragnienia, miłości, nienawiści i rozpaczy.
Nikt nie zna ukrytych podziemnych wód.
Nikt nie umie czytać w ukrytych myślach człowieka.
Mimo to one istnieją. Złożone w najgłębszych tajnikach duszy.
~SoLL~
|
|
| 04-09-2011 15:28 |
|
ѕкαтє_gιяℓ
Dużo pisze

Liczba postów: 259
Tamagotchi: v3, v4, x3 v5, x2 v6,
GP: 208 GP
|
O boże! Czemu wy tak na nią najeżdżacie? Dobra, każdy ma swój poziom jaki ma. Zależy do jakiej szkoły chodzi i czy nie jest dyslektyczką. Tego nikt nie bierze pod uwagę -,-. Najlepiej znaleźć sobie ofiarę, na której można się wyżyć... Brawo za poziom, użytkownicy! Nauczy się jeszcze pisać dobre opowiadania! A Andersen? Robił błędy ortograficzne, trochę podobny ma problem Paula. I co? Jego bajki, do dziś przetrwały. Paulina, też się nauczy! Może trochę opanujcie emocje?
|
|
| 04-09-2011 18:57 |
|
mijam
Użytkownik

Liczba postów: 205
Tamagotchi: nie mieszczą się XDD
GP: 212 GP
|
Lol, Sophie! *znalazł swój swego*
Sorry, ale rejestrując się na forum i pokazując tam innym swoje prace trzeba pamiętać że jest się OCENIANYM. Z tego co wiem to ten dział nie jest od prawienia sobie komplementów <3 ani słodzenia tylko do OCENIANIA prac innych, które są tu pokazywany i OCENIANE. Znając życie twój post odnosi się głównie do mnie, ale z tego co czytam mój post nie jest bezsensownym obrażaniem Pauli. Wszyscy którzy stu coś napisali piszą z sensem a nie:
"Robisz błedy, więc twój tekst musi być beznadziejny! Po co tu w ogóle jesteś lool"
Sama sobie trolli Sophie  I mam w dupie Andersena i jego życiorys, i no sorry ale nie porównuj kultowych bajek do tych wypocin...
~Mijam która nie ogarnia słowa DYSLEKSJA! :c
Cause I love my Jazz...hot!
|
|
| 04-09-2011 19:09 |
|
OsuMesu
Moderator

Liczba postów: 1,426
Tamagotchi: XD
GP: 2,333 GP
|