Forum Tama-World
Gazetka - dyskusja ogólna. - Wersja do druku

+- Forum Tama-World (http://forum.tama-world.pl)
+-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tama-world.pl/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Dział: TamaGazetka (http://forum.tama-world.pl/forumdisplay.php?fid=53)
+--- Wątek: Gazetka - dyskusja ogólna. (/showthread.php?tid=2955)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: Gazetka - dyskusja ogólna. - Michu - 08-05-2015

Rzeczywiście to jest sporo roboty na cały miesiąc, Maciek mi przysyła różne rzeczy na bieżąco i widzę ten ogrom.
Maciek, do kiedy bym musiała Ci przysłać jakis przepis od Mariusza? Bo musze mu powiedzieć, bo coś czuję że zapomni. XD

RE: Gazetka - dyskusja ogólna. - Ralveyn - 08-05-2015

Do 20, dałoby radę? ^___^ To tak optymalnie będzie dla mnie i chyba też czasu wystarczy. Uśmiech

RE: Gazetka - dyskusja ogólna. - Michu - 08-05-2015

Ok, super. Duży uśmiech

RE: Gazetka - dyskusja ogólna. - Ralveyn - 12-05-2015

Zapytam - czy ktoś ma w ogóle jeszcze w planach przysłać zdjęcie na konkurs? Przedłużę termin i tak czy siak do 20 maja, no bo cóż.. nie wiem w czym problem, czy nagroda zła, czy co. Smutny
Ach i byłoby miło też dostać jakieś zdjęcia na pw do nowego numeru od Was. Oczko

RE: Gazetka - dyskusja ogólna. - Michu - 12-05-2015

Zaraz Ci poprzesyłam jakieś moje zdjęcia.
Jeszcze Mariusza muszę popędzić z tym przepisem, bo póki co, wolnego nie miał, więc nie mieliśmy kiedy zrobić.

RE: Gazetka - dyskusja ogólna. - Bella - 12-05-2015

Postaram się przed weekendem podrzucić obiecaną recenzję, najpóźniej do 19 będzie. Duży uśmiech

RE: Gazetka - dyskusja ogólna. - Ralveyn - 26-05-2015

Aww, dziękuje Wam bardzo. Uśmiech

Słuchajcie, gazetka wyjdzie trochę później w czerwcu, tak do góra 10. Strasznie przepraszam. Mam nadzieję, że to zrozumiecie, ale no szkoła jest obecnie dla mnie priorytetem i właściwie od dzisiaj jak wiem, że mam max problem z matmą, muszę zrobić wszystko by spróbować coś z tym zrobić (nadzieja, tsa). Obiecuję jednak, że lipcowy numer wyjdzie 1, nie będzie to miało wpływu. No i jeszcze jedna kwestia - planuję od lipca do września zrobić przerwę, tak żeby gazetka wyszła 1 września z dwumiesięcznym podsumowaniem wakacji, każdy by mógł podsyłać zdjęcia itp. jak spędzał wakacje, co Wy na to?

RE: Gazetka - dyskusja ogólna. - Michu - 26-05-2015

Poczekamy, poczekamy Uśmiech nic się nie dzieje, zaliczaj matmę. ^^

RE: Gazetka - dyskusja ogólna. - Lyree - 26-05-2015

Nie ma problemu, powodzenia z matmą. ^^
(26-05-2015, 20:16)Ralveyn napisał(a): żeby gazetka wyszła 1 września z dwumiesięcznym podsumowaniem wakacji, każdy by mógł podsyłać zdjęcia itp. jak spędzał wakacje, co Wy na to?
jestem za~

RE: Gazetka - dyskusja ogólna. - Carol - 26-05-2015

TAK!!! Ja na Chorwację z Tobiaszem jadę, to porobię jakieś ładne zdjęcia na tą okazję. Duży uśmiech
O, no i też zamierzam w końcu w tym roku Michu odwiedzić, to też będzie co dokumentować. ^___^

RE: Gazetka - dyskusja ogólna. - Ralveyn - 04-07-2016

*rozrzuca magicznie sparklujący proszek i wszyscy zapominają, że gazetki trochę nie było łiiiii*

W połowie sierpnia wyjdzie gazetka podsumowująca wakacje, albo troszkę później jeżeli ktoś jedzie na wakacje bardziej pod koniec przyszłego miesiąca, a chciałby wysłać mi jakieś zdjęcia do numeru. Także - jeżeli będziecie mieć jakieś wakacyjne zdjęcia/teksty/coś, to ja chętnie na pw przyjmę i wrzucę do numeru.^^
+ Będę ścigał Viktora z prośbą o tekst lalkowy, chcesz coś napisać? :"D
++ Katechi, może uda się ten komiks dorobić.^^
+++ Martaaaaaaaaa? :> Książki? Coś?

RE: Gazetka - dyskusja ogólna. - Michu - 04-07-2016

Poszukam jakichś zdjęć. Niestety Mariusz pracuje cały miesiąc bez dnia wolnego, D: więc raczej nie damy rady ugotować niczego do gazetki. Smutny

RE: Gazetka - dyskusja ogólna. - Katechi - 04-07-2016

Jasne, postaram się, ale jeszcze mnie nękaj XD

Ogólnie proponuję nie robić tej gazetki na siłę co miesiąc, tylko może tak na kwartał? Pół roku? Mniej biegania wtedy jest i wgl.

RE: Gazetka - dyskusja ogólna. - Ralveyn - 04-07-2016

Michu, spoko.^^ Nie ma problemu, coś się może innego znajdzie, albo jeszcze pomyślimy.
Kat, oke! Sama tego chciałaś jak coś.XDD Gazetka już niestety i tak nie wychodzi co miesiąc i to mnie cały czas dobija, bo nie potrafię się z tego wywiązać, no natomiast.. szkoła. Ale zobaczymy jak to potem będzie, głównie problem pojawia się, gdy nie ma o czym pisać, o. D:

I w ogóle myślę nad jakimś mini konkursem, ale nie wiem, jakie zadanie byście chcieli, bo poprzedni konkurs był prosty, a tylko Michu wzięła udział.XD Zacznę zbierać jakieś nagrody do tego już, także wohooo.XD

RE: Gazetka - dyskusja ogólna. - Lyree - 04-07-2016

Oooo, w sierpniu jadę do uk robić rollercoasterowe zdjęcia!!!! xD ale ja jestem monotematyczna!!!! xD tak więc podeślę :33 co z tego że nikogo poza mną to tutaj nie interesuje!! hahah