Forum Tama-World
Gazetka - dyskusja ogólna. - Wersja do druku

+- Forum Tama-World (http://forum.tama-world.pl)
+-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tama-world.pl/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Dział: TamaGazetka (http://forum.tama-world.pl/forumdisplay.php?fid=53)
+--- Wątek: Gazetka - dyskusja ogólna. (/showthread.php?tid=2955)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: Gazetka - dyskusja ogólna. - Michu - 04-07-2016

W tym numerze by mozna popisać trochę o nowej wersji tama która ma wyjść.

RE: Gazetka - dyskusja ogólna. - Bella - 04-07-2016

Jestem w Barcelonie dwa ostatnie tygodnie sierpnia, ale nie wiem jak z internetem tam, więc chyba za późno na zdjęcia.

Recenzja książki może być, do końca wakacji zamierzam przeczytać sporo pozycji nie będących podręcznikiem XD więc będzie co opisywać. W sumie wylałabym morze pochwał nad Wszystkimi jasnymi miejscami, ale nie pamiętam już szczegółów, fail. Tylko tyle, że książka doskonała. Więc no, coś nowego się opisze.
Chyba, że chcesz recenzję serialu jakiegoś? Mogłabym skrobnąć coś o Supergirl na przykład.

RE: Gazetka - dyskusja ogólna. - Ralveyn - 04-07-2016

Uuuuu Lajri, ja chętnie zawsze obejrzę! :'D
Michu, taaak, super pomysł. Akurat będziemy po premierze w sumie. Chciałabyś może coś napisać? Jak nie, to spoko spoko, ja napiszem! Chyba, że ktoś inny chce.
Marta, chyba tak, niestety. D: Może być recenzja serialu, akurat tutaj Supergirl może komuś się bardzo spodobać, więc no.:'D A jak znajdziesz czas na recenzję jakiejś książki, to przygarnę i jedno i drugie.XDD

RE: Gazetka - dyskusja ogólna. - Viktor - 04-07-2016

Maciek, szczerze to trochę mniej szukam newsów o lalkach, tzn. na tag MHowy nie wchodzę od jakiegoś czasu (ofc nadal lalki zbieram), ale w sumie warto by coś o reboocie i nowym filmie napisać, więc ok. CHYBA że się okaże dzisiaj że matury z matmy nie zdałem, to niestety nie będę mógł, bo będę się uczył na poprawę. :c

RE: Gazetka - dyskusja ogólna. - Michu - 04-07-2016

Maciek, nie wiem czy bym umiała coś napisać i czy w ogóle bym się wyrobiła. Do kiedy termin by był? Chodz sie umówimy, ze spróbuję a jak mi nie pójdzie to wtedy ty napiszesz oki? Ja bym nie umiała zdjęć powklejać itp, chyba ze sam tekst byś chciał, to by mi łatwiej było, a ty byś zdjecia sam powklejał. Co ty na to?

RE: Gazetka - dyskusja ogólna. - Ralveyn - 05-08-2016

Viktor, oke, to będziemy w kontakcie jeszcze.c: 

Tak myślę, że do początków sierpnia bym już potrzebował tego tekstu, ale nie przejmuj się, możemy się umówić tak jak mówisz.^^ I sam tekst totalnie wystarczy, naprawdę. Ale nie przejmuj się, jak coś to napisze ten tekst.

Edit.:
Słuchajcie, przypominam o gazetce.:'D Mnie przez weekend teraz nie będzie raczej przy kompie, ale i tak już mam trochę rzeczy porobionych do gazetki, także w przyszłym tygodniu super byłoby zacząć zbierać rzeczy. Kat? Marta? Viktor? Coś się zmieniło może? Jak tak, to szpoko, tylko dajcie znać. c:

RE: Gazetka - dyskusja ogólna. - Michu - 05-08-2016

Mariusz ma w środę wolne, to może uda nam się coś do gazetki upichcić, ale póki co nie mogę obiecać, bo może Mariusz nie będzie miał ochoty czy coś, ale spróbuję Uśmiech.

RE: Gazetka - dyskusja ogólna. - Ralveyn - 05-08-2016

Yaaaay, oki.^^ Spokojnie.Duży uśmiech

RE: Gazetka - dyskusja ogólna. - Viktor - 05-08-2016

Ja może coś napiszę o reboocie MH, ale też nie obiecuję, bo nauka, ale się postaram.

RE: Gazetka - dyskusja ogólna. - Katechi - 05-08-2016

Hej, nie dam rady komiksu zrobić. Mam parę rysunków na głowie, poza tym jestem zwłokami i muszę się uczyć, a nie umiem za to zabrać. Przepraszam :c W roku szkolnym będę bardziej zaradna.

RE: Gazetka - dyskusja ogólna. - Bella - 05-08-2016

Ja jednak nie czytam książek, fail, więc mogę zarecenzować Flasha i Supergirl.

RE: Gazetka - dyskusja ogólna. - Michu - 06-08-2016

O tak, Marta, super by było!

RE: Gazetka - dyskusja ogólna. - Carol - 06-08-2016

Ja moge recenzje M!X napisac

RE: Gazetka - dyskusja ogólna. - Ralveyn - 07-08-2016

Viktor, okeej, to podpytam jeszcze Ciebie potem.
Katechi, okiii, rozumiem, to zgadamy się jakoś kiedyś jeszcze.^^
Marta, byłoby super.♥
Carol, oki, byłoby ekstra, a dasz radę zrobić to w przyszłym tygodniu? Uśmiech

RE: Gazetka - dyskusja ogólna. - Carol - 07-08-2016

Wiesz, to zależy od tego kiedy mi przyjdzie Smutny zostało wysłane 04.08. więc najwcześniej może być ok. 18-19.08.