![]() |
Gazetka - dyskusja ogólna. - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tama-world.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tama-world.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: TamaGazetka (http://forum.tama-world.pl/forumdisplay.php?fid=53) +--- Wątek: Gazetka - dyskusja ogólna. (/showthread.php?tid=2955) |
RE: Gazetka - dyskusja ogólna. - Ralveyn - 07-08-2016 Ahh, rozumiem, czyli chciałabyś już coś napisać bardziej pod kątem własnego doświadczenia, hmnh.. muszę zobaczyć, jak to czasowo wszystko wyjdzie, bo chciałem gazetkę już w przyszłym tygodniu kończyć. Ale dam znać jak tylko posprawdzam kilka rzeczy, czyli za dłuższą chwilkę (pomyślimy nad przeniesieniem terminu po prostu ^^). ;u; Edit: Okej, to jednak nie była dłuższa chwila.XD Carol, okeeee, to gazeta wyjdzie troszku później niż planowałem i będziemy czekać na Twój tekst.:'D Dziękuuję. RE: Gazetka - dyskusja ogólna. - Carol - 07-08-2016 No wiesz, bo jednak fajnie jak się da swoje zdjęcia z opisami i swoje zdanie, jak recenzja to recenzja. ![]() RE: Gazetka - dyskusja ogólna. - Ralveyn - 18-08-2016 I jak Carol, wiesz może na kiedy mniej więcej dałabyś radę? (: edit. Carol, coś się zmieniło? RE: Gazetka - dyskusja ogólna. - Carol - 18-08-2016 Po poniedzialku cos bedzie, w przyszlym tyg, do piatku raczej na_pewno. ![]() //I. RE: Gazetka - dyskusja ogólna. - Michu - 18-08-2016 Tylko pamiętajmy, ze to numer wakacyjny jednak jest z konkursem wakacyjnym itp, a za tydzień w piątek będzie już 26 sierpnia. RE: Gazetka - dyskusja ogólna. - Carol - 18-08-2016 No czyli zaraz pod koniec wakacji... No wybaczcie, do pn musze oddac skonczony licencjat i musze go napisac, a tez bardzo chce ta recenzje zrobic, przeciez jak wyjdzie zaraz koncem wakacji to ok powinno byc. RE: Gazetka - dyskusja ogólna. - Michu - 18-08-2016 To może zróbmy tak, ze do środy, a nie do piątku. Maciek potem tez jeszcze potrzebuje troche czasu, zeby to pospinać, posprawdzać i poskładać. Niech nie będzie wszystko na ostatnią chwilę. RE: Gazetka - dyskusja ogólna. - Ralveyn - 18-08-2016 Dziękuję Michu.^^ To najlepsze wyjście. Też chciałbym wziąć pod uwagę fakt, że jednak mi zależy, żeby ktoś wziął udział w konkursie ;w; a sam temat nawiązuje do wakacji, więc głupio będzie go realizować w trakcie września (i pogoda się psuje (DLA MNIE EKSTRA, BO CHŁODEK) no i po prostu może być ciężej o). Dlatego pomimo, że numer wakacyjny, to fajnie, gdyby wyszedł przed końcem wakacji.^^ Shhh jakby co to nikt nie wie, że będzie konkurs, yyy jaki konkurs.:||| XDDDDD RE: Gazetka - dyskusja ogólna. - Carol - 19-08-2016 Pewno. (: RE: Gazetka - dyskusja ogólna. - Ralveyn - 01-10-2016 Przykro mi, że o tym informuję ale z dniem dzisiejszym, do odwołania, gazetka zostaje zawieszona. Zainteresowanie ostatnimi numerami systematycznie spadało, dodatkowo w wakacyjnym konkursie wzięła udział tylko jedna osoba. Ślicznie gratuluję raz jeszcze Michu, która nadesłała swoją pracę, już się dogadaliśmy odnośnie szczegółów. ![]() Bardzo dziękuję wszystkim osobom które pomagały przy gazetce. ![]() |