Liczba postów: 7,850
Liczba wątków: 85
Tamagotchi: 46.
Ahh, rozumiem, czyli chciałabyś już coś napisać bardziej pod kątem własnego doświadczenia, hmnh.. muszę zobaczyć, jak to czasowo wszystko wyjdzie, bo chciałem gazetkę już w przyszłym tygodniu kończyć. Ale dam znać jak tylko posprawdzam kilka rzeczy, czyli za dłuższą chwilkę (pomyślimy nad przeniesieniem terminu po prostu ^^). ;u;
Edit:
Okej, to jednak nie była dłuższa chwila.XD Carol, okeeee, to gazeta wyjdzie troszku później niż planowałem i będziemy czekać na Twój tekst.:'D Dziękuuję.
Liczba postów: 10,625
Liczba wątków: 204
Tamagotchi: ~ 100 εїз
No wiesz, bo jednak fajnie jak się da swoje zdjęcia z opisami i swoje zdanie, jak recenzja to recenzja.
I jak Carol, wiesz może na kiedy mniej więcej dałabyś radę? (:
edit.
Carol, coś się zmieniło?
Po poniedzialku cos bedzie, w przyszlym tyg, do piatku raczej na
_pewno.
//I.
Liczba postów: 14,093
Liczba wątków: 272
Tamagotchi: 127 ^^
Tylko pamiętajmy, ze to numer wakacyjny jednak jest z konkursem wakacyjnym itp, a za tydzień w piątek będzie już 26 sierpnia.
No czyli zaraz pod koniec wakacji... No wybaczcie, do pn musze oddac skonczony licencjat i musze go napisac, a tez bardzo chce ta recenzje zrobic, przeciez jak wyjdzie zaraz koncem wakacji to ok powinno byc.
Liczba postów: 14,093
Liczba wątków: 272
Tamagotchi: 127 ^^
To może zróbmy tak, ze do środy, a nie do piątku.
Maciek potem tez jeszcze potrzebuje troche czasu, zeby to pospinać, posprawdzać i poskładać. Niech nie będzie wszystko na ostatnią chwilę.
Dziękuję Michu.^^ To najlepsze wyjście.
Też chciałbym wziąć pod uwagę fakt, że jednak mi zależy, żeby ktoś wziął udział w konkursie ;w; a sam temat nawiązuje do wakacji, więc głupio będzie go realizować w trakcie września (i pogoda się psuje (DLA MNIE EKSTRA, BO CHŁODEK) no i po prostu może być ciężej o). Dlatego pomimo, że numer wakacyjny, to fajnie, gdyby wyszedł przed końcem wakacji.^^
Shhh jakby co to nikt nie wie, że będzie konkurs, yyy jaki konkurs.:||| XDDDDD
Przykro mi, że o tym informuję ale z dniem dzisiejszym, do odwołania, gazetka zostaje zawieszona. Zainteresowanie ostatnimi numerami systematycznie spadało, dodatkowo w wakacyjnym konkursie wzięła udział tylko jedna osoba. Ślicznie gratuluję raz jeszcze Michu, która nadesłała swoją pracę, już się dogadaliśmy odnośnie szczegółów.

Bardzo dziękuję wszystkim osobom które pomagały przy gazetce.

Naprawdę bardzo doceniam każdy, nawet najmniejszy nakład pracy.