Liczba postów: 331
Liczba wątków: 6
Tamagotchi: v4, v4.5, v5, Music Star, Friends
Co z tego, że zapełnić nie znaczy całe? Można to różnie zrozumieć, a ja przynajmniej uściśliłem. Można łączyć 5 razy dziennie i żeby wskaźnik doszedł do połowy, trzeba łączyć tak co najmniej kilka dni.
Mnie nie obchodzi jak wygląda, gdy się kogoś "faktycznie czepiasz", chodzi mi tylko o to, że moim zdaniem w jednym z wcześniejszych postów trochę niemiło odpisałeś Katechi, gdy ona zwyczajnie o coś zapytała, to tylko moje zdanie. Po prostu wydaje mi się, że jakby zadawała jakieś naprawdę głupie lub nie na miejscu pytania, jakiś administrator zapewne by ją upomniał i Ty nie musiałeś tego robić.
Jeśli mam być szczery, nie zrozumiałem do końca Twojego przedostatniego zdania (chyba jestem nie na czasie), ale ja też zwyczajnie napisałem i naprawdę nie miało to na celu urażenia kogoś. A postanowiłem odpisywać Katechi na pytania, bo mam w zasięgu 2 TF, więc mogę podzielić się swoimi doświadczeniami związanymi z tym.
W każdym razie przepraszam wszystkich za zamieszanie w tym temacie i mam nadzieję, że już wszystko wyjaśniliśmy.
Liczba postów: 7,850
Liczba wątków: 85
Tamagotchi: 46.
I dziękuję za dokładne wytłumaczenie.
Oj, uwierz, że gdyby Cię to nie obchodziło, to byś nie pisał tego posta. Naprawdę zwrócenie uwagi, uważasz za coś niemiłego? Serio? Bez przesady. Jasne, zwyczajnie się zapytała, a ja zwyczajnie się (też) zapytałem, czy nie można tego scalić. + wydaje mi się jednak, że gdyby to było niemiłe to Michu/Inuś by to napisały. Zresztą też nie uważam, by Katechi się załamała tym faktem. No proszę, trochę dystansu..
Naprawdę jak coś to chętnie pogadam na pw, bo tutaj pisać to tak trochę trywialne. Nie zrozum mnie źle, nie naskakuje na Ciebie, po prostu nie uważam, bym zrobił coś złego. .___________________. Weźmy też pod uwagę, że tylko się zapytałem, nie lecę do Katechi z naszym kocykiem ze zlotu, coby ją tym zdzielić, no plz. ;-;
Koniec spamidła.
+ Katechi jak Cię uraziłem to przepraszam, na naszym kolejnym zlocie zrobię Ci z kocyka kwiatka. <333333
Wiadomo czy TF ma staruszków?
TF nie ma staruszków.
Nie napisałem, że zrobiłeś coś złego. A co do tego co mnie nie obchodzi, napisałem, że nie obchodzi mnie Twoje "faktyczne czepianie", jak to nazwałeś. A mi nie chodziło o samo zwrócenie Katechi uwagi i o to, czy się tym przejęła, bo mi również wydaje się, że nie, ale o sposób w jaki to zrobiłeś oraz o to, że zwróciłeś mi uwagę na moje uściślenie tematu odblokowywania gier, na który niekompletnie odpowiedziałeś wcześniej, co mogłeś sobie po prostu darować.
Nie mam zamiaru ciągnąć dalej z Tobą tego tematu, ani tutaj, ani na PW, gdzie swoją drogą również mogłeś sobie darować.
Naprawdę jeszcze raz wszystkich przepraszam, postaram się już w takich kwestiach nie wypowiadać, niefajnie to wyszło.
Ciebie Maciejo też przepraszam, za zwrócenie uwagi, ja także moglem to sobie darować.
Liczba postów: 3,735
Liczba wątków: 78
Tamagotchi: 10
Kocyyyk <3
Dziękuję za odpowiedź w sprawie łączenia się, Thom. Wygląda na to, że chyba nigdy tej gry nie odblokuję, ale nie ważne .u.'
I pytanie czysto techniczne: jak kurzyk wpadnie na ekranik to jak się go ładnie i bezinwazyjnie pozbyć? W poprzednich wersjach nie mam tego problemu, ale tutaj ekranik jest tak głęboko :v
Kocyk specjalnie dla Ciebie, ja nadal mam swój egzemplarz. :'D
Najlepiej kupić sobie takie szmatki do przecierania ekraników LCD i ruchem wskazówek zegara, zgarnąć kurz na sam środek, a potem go po prostu wybrać. Tak generalnie czyści się obiektywy, a w tej sprawie też się sprawdzi.
Myślałem, że chodzi o wpadnięcie kurzu pod ekranik, nieważne XD
A takie do okularów też się nadadzą? D: Ogólnie nie wierzę w te ściereczki .3. *wyciera okulary w bluzkę, szmatki nie działają*
Pewnie, że mogą być.  Generalnie myślę, że jeżeli chodzi o tama ekraniki, to tutaj nie ma większej różnicy.
Co do limitu uderzeń to da się to załatwić tak jak swatkę w v5? To znaczy ustawić na 23.590i odczekać minutę, że niby nowy dzień jest.
______
[Nie podbiło]
Myślałam, że to tama mnie nie zaskoczy, ale jednak - o co chodzi ze zmianą tła? Mam teraz Hoshigirltchi i inne tło pokoiku. Nie jest to też jakieś urodzinowe. Zastanawiam się, czy ma na to wpływ punktów BFF, bo mam trochę wbitych.
Liczba postów: 1,113
Liczba wątków: 22
Tamagotchi: v4, v4.5, MS, Go, iD, iD L, Friends, Gen 2 (2021)
W moim Friends też się zmieniło więc jest pewnie ustawione czasowo. Tylko z jakiego powodu to nie wiem. XD Święta Wielkanocne może? Bo w grudniu około 24 się zmieniło tło na świąteczne.
A możliwe, bo była też animacja z kroliczkami czasami.
Kolejne pytanie: czy są jakieś inne powody na odejście tamka niż niedozywienie i brak szczęścia? Właśnie zadbany tamek stoi z walizkami i nawet resetowanie nic nie daje.
EDIT: po kilku kolejnych losowych kliknięciach, tamek wrócił do normy. Ocochodzi.
(10-02-2019, 19:02)Sis654321 napisał(a): Tak wpisałam ten kod w dwie tabelki i dałam "generuj kod" (używałam dużych liter)
EDIT: właśnie zauważyłam że mój kod się "zmienił"-wyglada na to że 'odświeża się co jakiś czas'- spróbuję jeszcze raz ?
@Sis654321, przepraszam, ale nie umiem Ci pomóc - u mnie wszystko jest w porządku. Nie wiem, czemu Tobie generator nie działa. Próbowałaś wygenerować coś innego, niż tylko meal?
Sprawdziłem jeszcze, czy te kody w ogóle działają, no i wszystko wygląda okej:
Liczba postów: 98
Liczba wątków: 2
Tamagotchi: v3, v4, v4.5
Wszystko już działa dzięki
@Sis654321, super, naprawdę bardzo się cieszę, że wszystko jest już w porządku.:)
|