Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Przesyłanie z kompa do tamagotchi ID L?
Omg sorry za offtop ale pamiętam jaki szał był na te nokie z klapką. XDDDD Jeszcze "do kompletu" wyszły trzy inne w podobnej stylistyce o nazwie L-Amour, jedna taka długa, malutka, bez literkowych przycisków, co wyglądała jak dyktafon XDDD
O taka.

[Obrazek: Nokia-L-Amour-Collection-ss.jpg]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: KA1vJTN.png]
[Obrazek: oetrKbQ.png]
[Obrazek: HuGyHLh.png]
[Obrazek: S6bdoEM.png]
[Obrazek: khgi2CQ.png]
[Obrazek: vj2R3VV.png]
Odpowiedz
OMG MIAŁAM TEN MODEL PO LEWEJ!!! Tylko kolor nie ten, ja miałam różowy. ;_; Mój pierwszy nowy telefon, nie w spadku po rodzicach. Sorry za offtop, ale musiałam. XD Tylko akurat ten model się nie nadaje, bo on miał tylko irdę, a kabel do łączenia do komputera jakiś dziwaczny i nic nie dało się na niego wgrać.
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
(23-01-2019, 20:53)Viktor napisał(a): Nie tyle co nie chce ale w iD L chyba nie da się przetłumaczyć niczego bez ingerowania w płytę główną. Patch do P's działa na podstawie VDP, co ofc by nie było możliwe bez systemu pierców.

Hmnh, pamiętam, że gdzieś tam widziałem jakiś wpis Mr. Blinkiego właśnie na ten temat, no i powiedział, że po prostu nie chce. Albo inaczej, nie jest to jego priorytet, ponieważ zaraz po skończeniu robienia patcha do P's, chciał zabrać się za patch do 4U.

Uhhhh, nie macie pojęcia, jak ja tęsknie za designem starych telefonów.:< Okej, totalnie by się nie sprawdziły w dzisiejszych czasach, ale still, gdybym miał furgonetkę pieniędzy, to zdecydowanie szarpnąłbym się na wszystkie super modele telefonów, do których wzdychałem gdy byłem młodszy.
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
W Japonii do jakiegoś czasu używało się nadal telefonów z klapką, dopiero teraz zaczynają królować tam smartfony, bo jak na taki nowoczesny kraj to są bardzo staromodni. Młodzież przez jakiś czas też używała tych takich z klapką bo są "słodkie" i łatwiej na nich podobno się pisze kanę, więc Japońskie klapkowe telefony są dość niezłe jakbyś był kiedyś zainteresowany, chyba są nawet takie prawie że smartfony klapkowe.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Omg ja chce do japoni uwu btw. Zwykły id L 15th jest ciekawy i ma dużo opcji, a z tymi dodatkami które można zainstalować to jest jeszcze lepszy, jedyne co mnie denerwuje to limit pobierania Gierek, jest jeszcze limit np. Pobierania jedzonka czy cus?
I’M PICKLE RICK
Odpowiedz
Tak, na wszystko są limity. Gdzieś była rozpiska chyba.
[Obrazek: KA1vJTN.png]
[Obrazek: oetrKbQ.png]
[Obrazek: HuGyHLh.png]
[Obrazek: S6bdoEM.png]
[Obrazek: khgi2CQ.png]
[Obrazek: vj2R3VV.png]
Odpowiedz
@Viktor, ehfushaufhauishgasughasuhguhsad, NIE MIAŁEM POJĘCIA!! Lecę przeklikać eBaya i wszystko inne, dziękuję, hahahahha!!
@xIwkoo, tutaj są rozpisane wszystkie limity dla iD L: https://www.tapatalk.com/groups/tamazone...24453.html
Odpowiedz
Ekhem...
[Obrazek: kkb01-1b.jpg]
(są prawdziwe)

@xIwkoo, jakbyś przypadkiem lubił League of Legends to mam tapetkę z Summoners Rift 8)
Odpowiedz
Grałem w lola, ale wole takie bardziej salonowe tapetki, takie normalne niż z jakieś giereczki. Chwila bo nie ogarniam. To jest komórka czy TamaGotchi XDD
I’M PICKLE RICK
Odpowiedz
Telefon. X lat temu takie wydali XD
Odpowiedz
Tbh ten różowy mi się naprawdę podoba.:c Uhh, przepraszam za offtop, już siedzę cicho.
Odpowiedz
Co do podczerwieni, ostatnie aktualizacje windowsa 10 usunęły możliwość używania urządzeń na podczerwień (na macu to już tym bardziej nie ruszy). Więc z tego co wiem deską ratunku będzie windows 7 lub XP.
[Obrazek: 6WhsxPr.gif]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości