Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chwalimy się - elektroniczne zwierzątka
(12-07-2018, 23:39)Viktor napisał(a): Dogz, o kryształek to chodzi ci o takie wypukłe coś nad naklejką z postacią? To spokojnie, niektóre to mają niektóre nie. Mój też nie ma.

Tak. Uśmiech Dzięki Viktor na filmikach na YouTube też widziałam, że na niektórych też nie ma kryształka.

EDIT:
Michu mam pytanie do Ciebie. Uśmiech
Za ile kupiłaś Nana Moon ale takie mniejsze? Też jest fajne. Uśmiech
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Te mniejsze podobno raczej frustrujące są, bo dostaje się itemki losowo.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
(13-07-2018, 15:02)Viktor napisał(a): Te mniejsze podobno raczej frustrujące są, bo dostaje się itemki losowo.

Moze i tak, ale chcialabym takie mieć.

EDIT:
Przyszło do mnie Hitorikko z olx od tego Pana co mam poochie puppy> Uśmiech
Zapłaciłam 45 zł pewnie dlatego, że raz u niego kupiłam a kosztowało 50 zł. Uśmiech

A w Hitorikko miganie pikselków jest normalne u mnie też czasami mryga, ale przeczytałam post Carol i jestem spokojniejsza, że to normalne.

EDIT:
https://m.olx.pl/oferty/q-Gotchi

Już zapłacone pani mi dzisiaj wysłała te 3 elektroniczne zwierzątka.

EDIT:
Usunęłam rysy displexem z poochie puppy, bo jak doszło to już było bo ocierał się wyświetlacz od opakowanie plastikowe a użyłam tylko raz.
Odpowiedz
Kupiłam dwa Giga Pet Star Wars R2D2 w okazyjnej cenie ^^ Jaram się, że dwa, bo będę mogła dać jednego chłopakowi <3
Odpowiedz
@Katechi, awhh, gratuluję!!♥♥
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Nadal opiekuję się klonen nano puppy przyszedł mi 27 listopada on mi się nigdy nie znudzi to w końcu moje pierwsze elektroniczne zwierzątko zanim poznałam Tamai baterie dobrze trzymają. Uśmiech Te zwierzątka nano są urocze zwłaszcza piecho. Uśmiech
Odpowiedz
@Dogz, awhh, naprawdę bardzo, baaardzo mocno się cieszę, że Nano Puppy sprawia Ci aż tyle radości.:)
Odpowiedz
Właśnie zapłaciłam za to elektroniczne zwierzątko. Prawdopodobnie będziemy e to apollo i dziewczyna mi napisała, że nie używała go dużo.
https://m.olx.pl/oferta/zabawka-typu-tam...owiedzi%2F

EDIT :
Doszło. 
[Obrazek: r93606.jpg]

Bobas jest bardzo podobny do babytchi w oryginalnym tamagotchi.
Odpowiedz
Przedwczoraj nareszcie dotarł do mnie mój nowy TuomaPet!!♥ Czekałem na tą przesyłkę ponad dwa miesiące, ale, umn.. wydaje mi się, że chyba było warto? Zapłaciłem ""tylko"" 58 zł, no i jak na razie, jestem naprawdę bardzo, baaaaardzo mile zaskoczony??? 

[Obrazek: oYxuOPF.jpg]
Odpowiedz
Gratuluję! Fajna ta obudowa w dinozaury. C: Jesteś w stanie wytrzymać te diabelskie dźwięki, czy grasz na wyciszonym? XD Bo z tego co słyszałam na filmikach to naprawdę brzmi strasznie.
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Yay! Miłej zabawy z opętanym Tama. XD
Odpowiedz
Obudowa w dinozaury najpiękniejsza. <3
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: KA1vJTN.png]
[Obrazek: oetrKbQ.png]
[Obrazek: HuGyHLh.png]
[Obrazek: S6bdoEM.png]
[Obrazek: khgi2CQ.png]
[Obrazek: vj2R3VV.png]
Odpowiedz
@Marta, dziękuję!!♥ Uhh, nie, niestety nie - dźwięk w tym zwierzątku jest naprawdę baaaaardzo nieprzyjemny (chociaż wydaje mi się, że na filmikach brzmi jeszcze gorzej, lmao), więc no, gram bez dźwięku.
@Lyree, @Michu, dziękuuuuuuję!!♥
Odpowiedz
Włączyłam sobie Pocket Pikachu. Uśmiech
Odpowiedz
A ja się pochwalę, że przeczyściłam sobie niedawno przyciski w Nano Baby dokładniej w giga pets Baby T-Rex bo już się wprawiłam i od kiedy mam długopis z 5 wkrętami bez problemu śrubki odkręcam ostrożnie i czyszczę jak mi przyciski słabo reagują. I nawet jak kupię używane zwierzątko elektroniczne albo Tamagotchi i przyciski nie będą reagować to sobie rozkręcę i wyczyszczę. Uśmiech

EDIT:
Jednak będę mieć Anipod to jest takie same tylko nazwę ma inną zamiast Anipalz nazywa się Anipod. Ale funkcje ma takie same.
Odpowiedz