Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
GIGA PETS wszystkie wersje z lat 90 i nowsze
Na razie jedyne Giga Pets vintage mam T-Rexa od kogoś z forum i jest fajne trochę jeden przycisk nie działał, ale jako, że mam dobre śrubokręty w długopisie nie było problemu przeczyściłam przyciski i działa idealnie.
Ale zamówiłam sobie Giga Pets szczeniaka fioletowego bo pierwsza fala Giga Pets AR białe nie podobała mi się za bardzo no i po 10 latach obudowa może pożółknąć i nie miała tła na ekranie a przeźroczyste obudowy jakoś bardziej mi się podobają.
Jeszcze zamówiłam Giga pets pixie ale w takim opakowaniu, że nie trzeba zdzierać papieru z plastikiem tylko takie pudełko zamykane jak w odświeżonych Tama. Uśmiech

Jednak na razie nie rozpakowałam giga pets szczeniaka i pixie bo w te upały mnie bardzo meczą. Ale się Cieszę, że je mam.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Ej a w sumie co tu mamy pisac? XD Chawlic sie ktore mamy, czy jak? Duży uśmiech
Odpowiedz
Możemy mówić tu o wszystkich wersjach tych z lat 90-tych i te, które nowe są w produkcji np słyszałam, że planuje wydać wersję Star Cat i Baby Bigfoot.
Odpowiedz
Cieszy mnie to, że dinozaurek trafił w dobre ręce i daje tyle radości :-)
Odpowiedz
(03-09-2021, 18:05)trex napisał(a): Cieszy mnie to, że dinozaurek trafił w dobre ręce i daje tyle radości :-)

Ale nowsze Giga Petsy AR są fajne ja mam pieska fioletowego. I jeszcze mam Giga Pets Pixie. Planuję kupić jeszcze giga pets jednorożca w pięknej niebieskiej obudowie.

A i giga petsy ar dinuś i piesek obudowy z pierwszej fali białe i zielone nie mialy tła na ekraniku i na recenzjach youtube kiepski miały kontrast. Na szczęście druga fala wyszła ar piesek dinuś i kucyk maja przeźroczyste obudowy i tlo na ekraniku i mają lepszy kontrast.
Odpowiedz
Rozumiem. Pamiętam, jak pojawiła się moda na tamagotchi i bodajże w 97 lub 98 roku miałem kupionego tego dinozaurka. Znalazłem go po wielu latach podczas porządków i pochwaliłem się na forum, błędnie myśląc, że jest to tamagotchi: http://forum.tama-world.pl/showthread.ph...#pid153811

Pobawiłem się nim chwilę i znowu wylądował w szufladzie, więc znowu po jakimś czasie stwierdziłem, że lepiej, aby właścicielem stał się ktoś z tego forum i tak trafił do Ciebie, bo wygrałaś licytację na allegro.

Przy okazji gratuluję kolekcji Giga Petsów!
Odpowiedz
(05-09-2021, 18:17)trex napisał(a): Rozumiem. Pamiętam, jak pojawiła się moda na tamagotchi i bodajże w 97 lub 98 roku miałem kupionego tego dinozaurka. Znalazłem go po wielu latach podczas porządków i pochwaliłem się na forum, błędnie myśląc, że jest to tamagotchi: http://forum.tama-world.pl/showthread.ph...#pid153811

I tamagotchi powrócą do polskich sklepów 30 listopada będzie za 100 zł Gen 1 i Gen 2 klasyczne takie tak jak w 1996 tylko odświeżone bateria jedna będzie CR2032.

A z giga petsów ma wyjść star cat na razie pracują nad tą wersją.
Odpowiedz